Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Född ur en skrivövning. Första raden är någon annans dikt, som jag aldrig läst, så ja... ain't no royalties for these, words


vatten

Det finns folk som är rädda för vatten
Det finns folk som är rädda för natten
Det är i att omfamnas som rädslan bor
att vara helt innesluten, helt omhuldad
men utan att bli berörd
av någon. bara rädslan, att bli berörd
av någon.
att helt och hållet uppgå i någon
som man inte känner bättre än sig själv
för hade man gjort det hade man
inte varit rädd utan skräckslagen
över vetskapen att dennes mörker kan
sänka en, till där dennes känslor kan
dränka en. Det är klokt
att frukta mörka vatten




Fri vers av Hugh R Freeman
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-31 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hugh R Freeman
Hugh R Freeman