Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under jordskuggan

Träd i skymningen
trolska skogar
gömda djup
bakom det fluorescerande ljuset
döljer sig det mjuka, fuktiga
det som klafsar fram
bakom ryggen
det som hörs, men aldrig syns
känslan av något
men ej berörbart

det vaknar, det gäspar
blottar munnar
som är hoongriga
och söker föda
bland människoben som begravts
under mull
och döende kött som lämnats
att föda den ständigt
krävande jorden
som livnär sig
på barnens stelnande blod




Fri vers av Jess81
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-01 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jess81