Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och från havet kom vi alla



ur det djup vi aldrig orkade famna
mäts vår tid

din hand synas

famn och fot, aln och tum
läggs prydligt upp på bordet

sitter du nöjd
eller
förtvivlangråtandes önskar ny giv





Fri vers av Bo_67
Läst 507 gånger och applåderad av 16 personer
Utvald text
Publicerad 2010-09-01 21:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
din hand synas...
Me likey.
Fan vad snyggt.
2010-09-07

  Anna*
Supersnyggt!
2010-09-02

  poetlinan
underbart, fullständigt underbart!
2010-09-02

  Lavinia Röd
Så fint fångat! Den sista strofen sätter mig i gungning. Jag sparar denna och tackar för god läsning!
2010-09-02

  karenina VIP
väcker onekligen tankar kring livet här och nu
2010-09-01

  Ulf D VIP
Inget vanligt kortspelade här "din hand synas

famn och fot, aln och tum." med fötterna på bordet. Fin ordlek!
2010-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Bo_67
Bo_67