Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

februarinatt på ön

 

det är när dom
skrattar åt sina årstider
åt sommaren som ligger bredvid
och framför
när en till
räcker
precis



precis då

vet han att lagom inte finns

då suddas allt och ingenting
klarvaken
letar han varsamt efter mera




Fri vers av Bo_67
Läst 309 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-15 14:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ensamhet och längtan efter något som var en gång, efter något som kommer en dag. Hoppas att sommaren inte hamnar bredvid.
2018-02-16

    Alice.skriver
Denna gick rakt in i hjärtat på mig.
2018-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Bo_67
Bo_67