Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en gång till räcker

 

jag lägger vart och ett
av mina andetag
mellan dina bröst
aningen närmare ditt vänstra
för tydlighetens skull
och dina ögon ljuger aldrig för mej

det bor ett löfte i ljuset
som långsamt tar sej in
när du frågar
hur mycket
som är kvar i mej
hur mycket av oss

och varje andetag viskar
allt
precis allt




Fri vers av Bo_67
Läst 397 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-04-05 16:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En stor text, intensiteten i ett ögonblick som fångar allt, med andetaget som den yttersta närheten genom sinnligheten, kärleken, livet.
2018-04-08

    Melona
Men dra på trissor. Nu har du nog överträffat dig själv!
2018-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Bo_67
Bo_67