Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmer mej vaken 2

 

vinnaren
tar inget alls
glöm allt du lärt min vän
lägg av dej
alla dom du var
hög tid
att
bli den du är
och när minnen blir till bojsänken
ger jag löftet till dej

bred dina vida vingar
värmer luften
kring de törstande

termik tänker jag
uppvind
fallvind
söker mej längs lävågen
vet att det är där jag finner oss




Fri vers av Bo_67
Läst 353 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-09 08:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bo_67
Bo_67