Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kurbits 2

 

vinterälv

vatten till långt upp på låren

brännande köld

vrider kroppen uppströms

lutar mig ner

öppnar långsamt munnen

tungan lirkar varsamt fram droppe efter droppe

ur källflöden från tiden innan oss

 

vintervarmt rinner det genom mej

dina ord

möten och avsked

dina händer mot min bröstkorg

jag dricker dej

som alla mina vatten

 

men om inget av det där

var vårt från början

och inget av det här har något slut

om du är

i

mig

droppe för droppe

så hjälp mej då förstå




Fri vers av Bo_67
Läst 354 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-18 11:36



Bookmark and Share


    Melona
Bitterljuvt och förbannat nära skriver du poesi. Sinnligt droppande och hett som isande kyla. Tror det är något av det bästa jag läst av dig på länge. Hoppas diktjaget får svar och hjälp att förstå.
2018-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Bo_67
Bo_67