Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aj, löv, hösten.



När löven brinner
och stormen viner,
värmen försvinner
det syns bistra miner.


När löven lossnar
och stormen borstar
kylan frostar
det hörs mänskor rossla.


När löven fallt
och det stormar kallt
hösten dödar allt
det kommer till halt.


När löven multna
och det stormar fullt va,
djuren blir svultna
de dör och börjar ruttna.




Då är det slut på sommaren.




© Boa Berg
2010-09-02
15:44




Bunden vers (Rim) av Boa Berg
Läst 499 gånger
Publicerad 2010-09-02 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boa Berg
Boa Berg