Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nån sin

Om nån
nånsin
möter nån
som är som
Sin
Nån
Du vet
Sån som
Sin
Såsom i en
Sång
t. e.x
En man
exempelvis
eller så

Om man gör det
nån gång
Det kunde ju vara
Très bon





Fri vers av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 483 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-02 19:09



Bookmark and Share


  Julianna Strandberg VIP
Jätte roligt lek med ord!!! Tycker mycket om det.
Bra!!!
2010-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)