Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alltid nya hyss på G...


Bara en spratteldocka

Ville enbart visa
Att din ”Flitiga Lisa”
Inte slutat skapa
Endast slutat ”gapa”

Liten spratteldocka
Vill dig varsamt knocka
Med små trådlösa ord
Utan att bli bortgjord

Kanske få dig skratta
Eller på ändan dratta
Skoja lite bara
Allt kan man inte förklara

Mobila bilder vill bli flera
Kanske dags att uppdatera
Se det som ett konstkoncept
Jaja, jag vet det låter knäppt

Ett litet dockeord då och då
Som får dig helt i det blå
Kanske även mot det rosa
Optimalt säkert - ljusturkosa

Dockan sprattlar hit och dit
Ibland så svart, ibland så vit
Likt vattnets böljande vågor
Lider hon ambivalensens plågor

Men idag hon lyckligt ler
För hon hoppas att du ser
Glosorna på hennes dockekropp
Som hon blottlägger nonstop
















Fri vers av Carola Jeryd
Läst 826 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-09-03 00:04



Bookmark and Share


  Knickedick
Jag ser det påklistade leendet. Är det inte jobbigt att alltid behöva le så,bara för att någon har beslutat att sy fast det eviga leendet?
2011-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för