Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken har många vägar..

Genom vatten
genom eld
går kärleken
även genom trång
sotig skorsten
som fick ett sorgligt slut
på kärlekshistorian
en del går genom allt
för att få smaka
på varandras närhet..







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-09-03 10:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Precis så kan det vara!

Jag tycker om den här texten!


"en del går genom allt
för att få smaka
på varandras närhet.."


Hälsn. Ann
2010-09-04

  Larz Gustafsson VIP
Den uthärdar ju allt. I alla fall Guds.
2010-09-03

  Janne
visst kärleken

kan utrycka

många känslor

så vackert

kram

Betraktaren
2010-09-03

  aol
starkt sant,
2010-09-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP