Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så lätt att hamna i händerna på tekniken. Så lätt känna sig hjälplös, när tekniken fallerar.




Teknikens under - undermålig?

Ny mobil behövs
den gamla tjänat ut
lever sitt eget liv

Butiker, hemsidor
studeras
pratar, frågar, letar

Vilka behov
vilken täckning
vilket pris

Hade gjort mitt val
stegade iväg till
nyöppnad butik

Köade 2 tim
och en kvart
föll för erbjudande

Åkte hem med
tekniskt vidunder
urenkel, även för mig

Redan när jag
klev ur bilen
gamla simkortet inaktivt

Snopen kom jag hem
varken hemtelefon
eller internet fungerar

Operatören håller för
andra dagen på att
åtgärda "störningarna"

Min nya dator
har kontantsurf
ger möjlighet till internet

Betalade för surf
påbörjade nerladdning
till monstertelefonen

Fungerar inte
läste noggrant
bifogad manual

Läste noggrant
berörda hemsida
nya försök

Nerladdningen
stoppade på 35 %
tillkallade sonen

Efter manipulationer
justeringar ny nerladdning
stoppade på 85 %

Nytt försök efter ny justering
ny nerladdning  
gick på promenad

Väl hemma
fanns inget på datorn
inget på mobilen

Fortfarande ingen
hemtelefon eller
bredband

Nya inläsningar
ny hjälp från annan sida
ny nerladdning

Nästan hela dagen har gått
nu har nerladdningen
stoppat på 99 %

Fortfarande ingen
hemtelefon eller
bredband

Snart rymmer jag
till sonens lägenhet
invaderar för nya försök

© Gunilla N
    100903




Fri vers av Gunilla VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-03 15:27



Bookmark and Share


  All
Skrattar av medkänsla o igenkännande,,fy sjutton så förlamande...kram
2010-09-22

  LassO
inte bara teknik kan krångla ;)
http://poeter.se/viewText.php?textId=713245

2010-09-16

  Bibbi VIP
Oj oj oj vilket elände:-)

hoppas allt går vägen till sist.
2010-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla
Gunilla VIP