Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jämställdhet...

jag funderar en stund om
hur dem egentligen tänker...

lika lön för samma jobb,
syns inte ens i bisatserna.
istället ger man mig
bättre ersättning för att
vara hemma med barn.

fint...

i övrigt så ser jag texter
som fyller ut flera A4,
men det finns inget innehåll.

nä, jag är ledsen.
jag måtte vara trög...

(eller måste jag gnugga skärmen med en citron?)




Fri vers av Fredric
Läst 217 gånger
Publicerad 2010-09-03 22:27



Bookmark and Share


  Cris
Citronen! aha. där har du lösningen. Ska genast prova om texterna träder fram mer begripliga.

eller så neutraliserar det allting så det blir lika överallt.. man vet aldrig.
2010-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric