Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsrum

din undran

vem jag är

~

håll om mig hårt

håll i min själ

ge mig den tid

som du kan ge

be mig stanna till

se mig för den jag är

tro på mitt ord

så tror jag på ditt

 

stanna kvar

tills morgonen gryr

tills alla faror har flytt

se då min nakna själ

~

detta är jag




Fri vers av ia VIP
Läst 928 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-11-23 09:50



Bookmark and Share


  Jer
Denna från knappt ett år sedan,
för mig, står i stark kontrast från
din dikt "men vad händer sen...."
från förra igår.

Även om det är fortfarande idealet
som beskrivs, denna läsas som en
karta med väganvisningar till din
kärlek, din jag. Jätte vacker.

Gillar denna jättemycket.


2007-01-05


  Jer
Denna från
2007-01-05

  Queen_of_Rain
Så imponerad att man kan beskriva djupet av en så vanlig önskan på ett sådant vackert och poetiskt sätt.. Du anar inte hur dina ord just nu beskriver de rädslor som ruvar i min själ... tack för dina vackra ord
2005-12-28

  Nils Sondefors
Osedvanligt vacker och intagande dikt med ett poetisk-romantiskt inslag.
Jag tycker mycket om den!
2005-11-29

  Rublev
vackra innerliga ord...
...om hur tillit föds
...om att komma nära
...om trofast vänskap
2005-11-24

  Niklas Gladh
Fastnade direkt. Var tvungen att läsa om. varje strof fångar men ger samtidigt en helhet och ett bra flyt i läsningen. Riktigt bra!
Stannar kvar och ger min tid :)
2005-11-23
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP