Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett samtal med henne och jag  får tankar..

Fantasier om hur det kan bli...




VÅR GRUND


Vi ser stjärnorna
trär upp dem på tråd
blandar dem med  drömmar
skapar en regnbåge
med  alla våra sömmar

Vi lovar på alla planeter
på all luft och alla hav
vi gjuter en  grund
lovar att älska
inte bara för en sekund

Vi drömmer stora drömmar
och kastar loss
medan hud möter hud
målar vi utan staffli
vi älskar i alla färger
ett jag i ett du blir ett vi

I våra ögon på vår grund
står vi där med varann
öga mot öga, i och nära
ingen av oss tvekar
väver vi in oss i nät
förför varann i våra lekar

Du visar dina böljande vägar
jag följer dig med ögon
jag visar vad jag vill
och med handen på ditt
vi tar det sista av varann
delar dig och jag ger av mitt




Bunden vers (Rim) av Gryft
Läst 239 gånger
Publicerad 2010-09-04 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft