Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gror överallt..

Egoismen gror
över hela vår värld
inte undra på
att människor blir olyckliga..






mare




Fri vers av mare VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-09-05 00:20



Bookmark and Share


  hawkeye
Mmmm...den gror och pyr allt mer....
2010-09-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP