Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bry sig..

Vägen till
större lycka
är att bry sig
om andra..






mare




Fri vers av mare VIP
Läst 429 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2010-09-05 00:31



Bookmark and Share


  hawkeye
God tanke att ta till sig...
2010-09-05
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP