Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dokublaj

Jag har sytt ett par byxor idag
Jag har varit och storhandlat
Jag har kokat egen marmelad
på hemodlade tomater så
Förutom att jag onanerade
istället för att öva Qi gong
är jag så jävla huslig att jag
nästan kan se mig i en framtid
inom parrelationens ramar
för då hjälper det att ha
mer sexuell lusta än självdisiplin
mer handlingskraft än rofylldhet
att vara ett tappert misslyckande
älskad för just det
Det öppnar nya dörrar helt klart
för att överleva den värld man aldrig valt
Om jag bara kultiverar begäret
tills det är större än behovet då
har jag vad som krävs jag har då
transcenderat de yttersta skikten
av mindlessness




Fri vers av Hugh R Freeman
Läst 300 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-05 01:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hugh R Freeman
Hugh R Freeman