Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig

Kall. Stel. Frånvarande.

Men förstår du inte?
Att jag bara
är rädd.

Rädd för att visa
att jag bryr mig
att du
betyder något
att jag
vill ha dig
att det enda
jag vill
är att vara
här
med dig.

Men jag spelar
oberörd
fast jag gråter
inombords
sörjer
det vi aldrig
haft
aldrig
kommer ha.

Aldrig.




Fri vers av jagdujagvi
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-05 20:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jagdujagvi