Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livets färger kommer åter att lysa..


Vintersömnen väntar..

Sommarängens färger
har sakta bleknat bort
livet tar en paus
efter årstiden så kort
nu väntar vintersömnen
men bara för en stund
att vila sen att vakna
efter mörkrets ``tysta blund``









mare






Fri vers av mare VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-06 15:50



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den här texten inger förhoppning!


"nu väntar vintersömnen
men bara för en stund
att vila sen att vakna"

Naturen tar bara en paus ...


Hälsn. Ann
2010-09-06

  Larz Gustafsson VIP
Ser redan fram emot nästa vår.
2010-09-06
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP