Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksdikten..

Mitt hjärta blomstrar
på grund av dig
bevattnar det med kärlek






mare







Fri vers av mare VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-09 19:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vacker kärleksförklaring!


Hälsn. Ann
2010-09-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP