Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skam del 3



likt en eldsprutande drake som mist sin glöd
skummar saliven från gapet
när hon skriker ut sin frustration


men det är ingen som hör
ingen hör


likt en enhörning kämpar han viljestarkt
stångar det trimmade hornet i glasskivan

håller upp kniven framför strupen
skär ett snitt
alla ska få se


men det är ingen som ser
ingen ser


dem flyger i luven på varandra

en kort sekund vill hon fly
fly från allt som känns
allt som känns

hon sviker honom
om igen

brister ut i gråt



förlåt mig mina synder barn




Fri vers (Fri form) av Postgård
Läst 959 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2010-09-06 19:28



Bookmark and Share


  objekt3
Mer närvaro och öppenhet och mindre balans! tack.
2011-01-11

  yta
Stark text. Bra
2010-10-12

  Anna*
Denna skamtext berör på djupet. Tungt och mörkt utan bedövning. Skickligt skrivet!
2010-10-08

  Nichlas
Känner igen mig i mycket av det du skriver. Du har förmågan att förmedla ett starkt men samtidigt mycket dovt och tungt budskap.
En sann poet, ibland av det mörkare slaget.
Du är mycket mycket duktig.
2010-09-07

  Tillbringaren VIP
Den här känns för mig. Mycket bra.
2010-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Postgård
Postgård

Mina favoriter
Sotare
I mig