Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skarvar

 


Sitter där igen
och hör skarvarna i rälsen
bläddrar i nått blad
Någon pratar tyst
känner saknad av din stad

Skillnad på vägar
nu dunkar de ifrån
och det är svart
jag lämnar dig där bakom
reser rakt in i en natt

Lutar mitt huvud bak
sluter mina ögon
minns doften av ditt hår
en helg tillsammans
och den var bara vår

Tåget glider fram
men mina tankar segar
i natten ser ingen klart
tankar som blandar minnen
allt de som var så underbart

Jag lämnade din värme
sitter i bitande natt
i ditt ljus syns allt så klart
och med dunket från spåren
dina ord ekar,snart snart snart




Bunden vers (Rim) av Gryft
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-06 23:14



Bookmark and Share


  Blåbäret
fint om avskedets väg bort ifrån det som man vill vara intill
där tankarna inte får någon ro då de envisas att befinna sig där, innan avskedets skeende
2010-09-07

  Anna*
ursnyggt applåderar
2010-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft