Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den skadade kärleken i mig, i dig

vakna av händerna som smeker dig
jag är här
stormar in som elektriska vindar
i dig
och faller på min egen orimlighet
då jag försöker
ÄLSKA

ta dina andetag
och andas in i mig
din koldioxid
blir mitt syre

jag behöver bara dig och lugnets bedrägliga yta!

ta tag i mig
tafatt, utan styrning
smek mina blinda ögon och mitt urgröpta hjärta
jag finns här för dig
med brutna ben och såriga läppar

men jag ( i motsats till mycket annat) FINNS!

och din känsla måste en gång få styra skeppet
in i hamnen som ej har något slut...




Fri vers av Jess81
Läst 266 gånger
Publicerad 2010-09-06 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jess81