Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skapar ord..

Skriver ord
i natten
där tystnad bor
lyssnar in
medan pennan formar skapar






mare





Fri vers av mare VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-07 00:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Samma här.
Försöker klä känslor i ord.
2010-09-07

  Quasimodo
Hjärtat och själen tillsammans med pennan, fint skapat här!!
2010-09-07

  peter markurth
bra
2010-09-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP