Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allt man äger är nuet...var rädd om det..


Livet är kort..

Som en vind
är livet
man ska inte
ta allting givet
en dag
slutar hjärtat slå
inget mer det
finns att få






mare







Fri vers av mare VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-07 01:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och frågan är: Tar det verkligen slut då?
Jag vet att det inte är så.
Det finns två ställen där man kan tillbringa evigheten.
2010-09-07

  Quasimodo
Insiktsfullt och ödmjukt inför vårt vara!!
2010-09-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP