Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snökyss

& och om du endast visste
hur vacker du var i snöfallet
likt den fallande snöflingan
finns det ingen annan som dig
så mjuk, kärleksfull & öm
får du mina ögon att stråla ett leende
jag kysser dig försiktigt farväl
medan snöflingan fastnar mellan våra läppar

- underbara snöfall.




Fri vers av edey
Läst 513 gånger
Publicerad 2005-11-23 13:52



Bookmark and Share


    fungi
otroligt fin!
2005-11-23
  > Nästa text
< Föregående

edey
edey