Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del människor gör allt för att trycka ner andra...dom kan INTE vara lyckliga..


Personangrepp..

Människor som attackerar
hoppar på med ``fula`` ord
oftast bäst att ignorera
finns FÖR många på vår jord






mare




Fri vers av mare VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-09-07 10:29



Bookmark and Share


  Margithe VIP
Stämmer så bra...man behöver träna sig på att ignorera det negativa.
2010-09-08

  Larz Gustafsson VIP
Har fått min beskärda del av terrorn.
Men jag har slutat bry mig.
2010-09-07

  Anna*
Håller med! Bra!
2010-09-07

  Lars Hedlin
Bra skrivet!
2010-09-07

  Quasimodo
Jämsides med dig !!
2010-09-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP