Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lås dörren..

Låt INGEN ta din
glädje ifrån dig
allt DU har äger bär
inom hjärtats dörr
håll den låst
för obehöriga !!






mare




Fri vers av mare VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-09-07 11:16



Bookmark and Share


  Anya VIP
Klokt och engagerat. Din text kliver ur skärmen.
2010-09-09

    ej medlem längre
Missundsamhet finns det gott om. Bra skrivet!


"allt DU har äger bär
inom hjärtats dörr
håll den låst"


Hälsn. Ann
2010-09-08

  Margithe VIP
Mycket bra text, applåd...
2010-09-08

  Larz Gustafsson VIP
Det finns glädje som är falsk. Den måste bort om den äkta ska kunna komma till.
2010-09-07

  Eva Helene VIP
Ja, energitjuvar och glädjedödare - bevara oss från dem!
2010-09-07

  Quasimodo
Viktigt och nödvändigt för "husfriden" och bovar!!
2010-09-07

  Anna*
Viktig uppmaning! Bra!
2010-09-07

  Lars Hedlin
Bra poeterat!
2010-09-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP