Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försonande färgsättning








Liksom för att försona oss

med mörkret

som väntar

färgar lönnen

sina blad

i trotsig purpur






Fri vers av Michaela Dutius
Läst 302 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2010-09-07 12:23



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket vacker text
med en underbart passande
bild till
2010-09-07

  Elisabeth VIP
Fin helhet med bilden till texten.
2010-09-07

  Anna*
Motvilligt accepterar jag att hösten är på intågande. Fint skrivet!
2010-09-07

  Fredrik Stillesjö
Ja, Michaela, precis så: "Trotsig purpur". Bra, tycker vännen Fredrik
2010-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Michaela Dutius
Michaela Dutius