Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NU är jag faktiskt DÖD!

När min död fylls av död
är jag slutligen begraven
där i min nöd
är tystheten slaven

två meter ned
slussas jag i kista
här lämnas jag ifred
vilan den sista

bortom tid och rum
bortom våra konflikter
numera döv och stum
numera utan vikter

kostnader är borta
inkomst likaså
minnen ska förkorta
och evigheten få

ett kors visar min plats
kräver ej längre bröd
över är min strapats
när min död fylls av död.




Bunden vers (Rim) av Max Poisé
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-07 16:07



Bookmark and Share


  Emme VIP
Mästerrimmaren är grym =))
2010-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé