Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eller så släpper du ner mig.

Jag sa
misslyckande, bara mitt. Hamnade i luften en halvmeter upp, du lägger inte ner. Så fast igen, fastnade. Igen. Skyller på dig, igen. Alltid. Sitter där tappar hud glömmer underkläder med flit. Så du sällskapar med mig. Och vi då. Nästlar oss igenom livets alla buggar, intalar oss - vi andas ljuv musik. Inte bittra någonstans, nej spottar inte på de som pratar om att dö. För kärleken. Som pengar, betalar allt. KomigenvidrartillAustralien, låtsas litegrann. Boostar. Inte du, du kan vara kall här. Nej. Du kan inte vara kall, du är aldrig kall, du vet inte hur man gör. Och jag, störtade. Dog. För kärleken.

Jag undrar om jag förstod att vara nöjd.




Fri vers av nougat_nisse
Läst 222 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-08 11:05



Bookmark and Share


  EllaMy
och titeln är fantastisk.
2010-09-08

  EllaMy
Jag gillar inte dikter där det saknas ny rad,
men jag gillar din.
Ska läsa fler av dig.
2010-09-08
  > Nästa text
< Föregående

nougat_nisse
nougat_nisse