Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget

inte ens ord
inte ens tankarna
finns




Fri vers av Fredric
Läst 167 gånger
Publicerad 2010-09-08 12:23



Bookmark and Share


  Ex¤animo
skrämmande tanke.. lämnar avtryck...
2010-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Fredric
Fredric