Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

rullgardin

sträcker
ögonlocket
så långt det
går

men dimman
ligger tät

oron över
att inte
synas
är inte
lika stor
som
skräcken
att bli sedd

stannar
kvar i andetaget

inte för att

utan för att
försöka
leva




Fri vers av ia VIP
Läst 429 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-09-25 01:10



Bookmark and Share


  SentirLaPluie
fint, vackert, tragiskt.
Bra skrivet!
2010-09-25

  Quasimodo
Den här ger ett starkt uttryck för både rädsla och mod, som så ofta är de där sida vid sida och i bara ett andetag stannar känslan still inför din ord!!
2010-09-25
  > Nästa text
< Föregående

ia
ia VIP