Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det okända

Vågar jag öppna dörren
till det okända
Olika viljor inom mig strider
våldsammt mot varandra
Känner hur jag börjar tappa
greppet om mig själv
när rädslan tar över

Vågar jag lätta på dörren till platser
bara jag känner till
Rädslan och ovisheten
växer sig allt starkare

Osäker och tvekande står jag
med handen på handtaget




Fri vers av Frittsofa
Läst 368 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-08 16:27



Bookmark and Share


  Quasimodo
Modet och att våga leva livet och leva med det!
2010-09-13

  Epione VIP
Dörrar kan vara svåra att öppna men oftast finner man något nytt och positivt bakom dem.
Tycker om din text som visar hur man kan känna inför det okända som väntar både på insidan av sig själv och den yttre världen som väntar
Tänk på stavningen.
Lätta på dörren
Ovissheten
Applåder.
2010-09-09

    ej medlem längre
Intressant text om en vanlig livssituation... tvekan inför det nya som skrämmer .. och det invanda trygga... som vill hålla kvar
2010-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Frittsofa
Frittsofa