Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Festen har börjat natten är lång

Sitter och lyssnar till bluesmusikens
svängande gungande toner
det fullkomligt flödar ut
och in genom öppnade fönster
hela staden sjuder av liv
i sommarkvällens hetta
emellanåt dansar jag med i rytmen
flera dagar kommer folk
få njuta av bluesens sånger
även mina öron får höra mer
folk strövar omkring
många sitter och kopplar av
många båtar ligger vid hamnen
motorcyklar står uppställda
och det är inte lite av den varan
husbilar husvagnar tält
ockuperar många områden
livet glöder av rörelser
nu är det fullt ös och folk
trivs som fisken i vattnet
semestertid sol bad glass
avkoppling i mycket fin
och vacker miljö vid
Vänerns vatten är helt
enkelt superbt ihop
med den efterlängtade
bluesen som tagit min
lilla hemstad med storm
festen har börjat
natten är lång!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-13 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP