Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stackars surputte..

Hej du surputte
sa lilla glader
vad har hänt
har du fått spader
mungiporna hänger
ju för långt ner
hoppas dom lyfter
när du mina ser :))






mare




Fri vers av mare VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-09 22:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Knappast. Oftast blir man bara mer arg då.
Inte minst om någon försöker pracka på en något slags glädjediktatur. Själv hävdar jag den självklara rätten att vara sur.
2010-09-10

  aol
tack du lyfte mina,
2010-09-10

  lodjuret/seglare VIP
jo, det gjorde de absolut
men först ögonbrynens sneda spjut
2010-09-09

  Bibbi VIP
Kul
2010-09-09
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP