Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vissa dagar kan bara inget gå snett...


Dagar som denna

Det är dagar som denna
som man älskar livet man
känner hur varje steg
liksom bara glider fram
man ruckar på alla
sina principer och rutiner
och just idag
är solen hygglig och skiner

vad annat kan man önska sig
än dagar som den här
man svävar högt på moln
utan bekymmer och besvär
för det tjänar inget till
att rusa runt och ha bråttom
tiden är ju gratis
den har vi gott om

så kom och slå dig ner
här är det tyst och lugnt
i min lilla värld av blommor
är inget krystat och tungt

du kanske säger
att jag är dum och naiv
att jag ska skaffa en frisyr
och ett värdigt liv
men om du såg med min ögon
och hörde som jag
då skulle du förstå
varenda ord som jag sa




Fri vers av Daniel Rosenholm
Läst 526 gånger
Publicerad 2005-11-23 19:27



Bookmark and Share


  mariann
Har en sån dag när jag skulle behöva en egen värld av blommor där inget är krystat och tungt.
Den här är fin och andas livet!
2005-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Daniel Rosenholm
Daniel Rosenholm