Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Himmelska skatter innehåller större rikedom...jag vet..


Ett tips..

" Samla inte på
jordiska skatter
blir större risk för inbrott
och överfall..
samla istället på dom himmelska
som är full av glädje
lugn och ro i själ och hjärta
vilket är jätte bra
då behövs inga lugnande preparat..
och så sover man bättre om natten
när man inte behöver "vakta" en massa prylar "







mare










Fri vers av mare VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-09-10 13:41



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Jag tycker mycket om den första delen av dikten sen är jag lite skeptisk på den senare delen för att det är lite falsk varudeklaration om att vara kristen. Det finns väldigt många kristna som mår dåligt och sover mycket illa om nätterna och behöver psykofarmaka för att orka. Det är inget fel i det men jag tycker det är viktigt att säga att "tro på Gud" är mycket bra men det löser inte alla problem...även om man skulle önska det....
Hoppas du inte ogillar kommentaren....den är skriven i all kärlek...
2010-09-10

  Larz Gustafsson VIP
Bästa tipset man kan få.
2010-09-10

  Larz Gustafsson VIP
Bästa tipset man kan få.
2010-09-10

  Bibbi VIP
Exakt.
2010-09-10

  Fredrik Stillesjö
Hej mare!

Detta råd vill jag följa... Hälsar Fredrik
2010-09-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP