Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ombearbetning av en dikt.


Höstens ljuspunkter

Regnet slår mot rutan

droppar rinner ner

jag följer dess väg

huttrande kurar jag

ljusens tid är äntligen här.


Väntan på dessa stunder

finns där inom mig

att se ljusets låga brinna

skapa stunden här och nu

ro i mitt inre och harmoni.




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 290 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2010-09-10 15:07



Bookmark and Share


  Anna*
Skön text om den härliga tid då vi får börja tända ljus. Vacker bild också :-)
2010-09-25

  Maria T
En vacker harmonisk
höstdikt
2010-09-25

  Maximillixen
Fin bild och mysig text som får mig att längta till att tända ljus.
2010-09-17

  Suzy med punkterna
Härlig känsla i ljusets låga
2010-09-16

  Ewa-Britt Nilson VIP
Skönt att inne
pusta ut för hösten
inne rusta ut!
2010-09-10

    ej medlem längre
Visst är det fint på hösten! Den har ett lugn över sig, alla vackra färger. Naturen förbereder sig inför vintern.


Hälsn. Ann
2010-09-10

  Margithe VIP
Bra beskrivet om höstens ljuspunkter.viktigt med harmoni
2010-09-10

  Daniel_78 VIP
hösten öppnar upp för mycket saker
både inomhus och inombords. bra.
2010-09-10
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld