Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kommentera


Kärlek

Kärlek
Ingen lek, bara svek

Kär-lek, varför kallas det så?
Kärlek, en lek för två

Hopp, lycka och tårar
Kärlek det sårar

Kärleken sviker och bedrar
Hjärtat med den tar

Och man lämnas ensam med sorgen
I bröstkorgen

Men om man har tur
Går kärleken i dur

Och plötsligt fylls man av ett lyckorus
I allt mörker tänds ett litet ljus

Men tiden läker alla sår
Fast
Kärleken är svår




Fri vers av Blåklockan
Läst 686 gånger
Publicerad 2005-11-23 20:26



Bookmark and Share


  Missi VIP
kärlek vad är det...? en perfekt formulering tycker jag!
2005-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Blåklockan