Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tryckande smärta



Över mitt bröst

Påvisar


kvävda




känslor



Jag har sökt hjälp...

Men vem fattar om inte ens jag gör det?





Mediciner fattar tydligen det
mesta i alla lägen istället för


Kärleksfull mänsklig
medmännsklighet...

Är de belästa lika rädda som de obelästa??

Funderar ofta om så är fallet.




Fri vers av NågonAnnans
Läst 273 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-10 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NågonAnnans
NågonAnnans