Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor..

Rädsla håller tillbaka
mod att våga
är inte alltid självklart
känslor kan vara så ihop trasslade
att änden är svår att finna
en del klarar inte
att reda ut på egen hand..







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-09-10 23:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Endast Guds fullkomliga kärlek löser från räddhåga.
2010-09-11

  aol
bra skriftat,
2010-09-11

  Bibbi VIP
Nej jag ger mitt livs trassliga härva till Gud liksom ett barn kommer till sin mor.

Applåd!
2010-09-10

  GA
Hur gör man?
:)
Vill gärna veta...
2010-09-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP