Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad ska man välja..

"Blått är som sagt flott
rött är mycket sött
men blir nog det första
det andra är för nött "






mare




Fri vers av mare VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-11 01:00



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Valet
Kvalet
Jag hoppas att
Du hittar idealet!
2010-09-11

  Larz Gustafsson VIP
Jesus var alls inte socialist.
Hans uppdrag är inte av politisk natur.
Tyvärr har många sin önske-Jesus.
Men det är Skrifternas Jesus jag tillber. Inte någon politisk demagog och agitator.
Socialismen är av djävulen och ett hot mot människors frihet.
Så den bör snarast stoppas upp i den besudlade kroppsöppning där den hör hemma.
2010-09-11

  Larz Gustafsson VIP
Jag väljer att vägra.
2010-09-11

  Johan Bergstjärna VIP
Jesus var den förste socialisten!
Rött är alltid rätt!!
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP