Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och Du..

" Jag får tycka tänka
precis som Jag vill
Du får göra samma
respekt, hör också till "







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-09-11 01:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det märkliga är att den respekten tycks gälla alla utom bibeltroende kristna.
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP