Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somnar sakta..

" Natten lugnar
söver själar
sakta till sömns "





mare




Fri vers av mare VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-11 01:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP