Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeten föder..

" Inre portar
står på vid gavel
i flödets stund "



" Som ett vattenfall
rinner orden fram "



" Vågor driver på
kraftfullt
för pennan framåt "






mare




Fri vers av mare VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-11 09:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Go with the flow.
2010-09-11

    ej medlem längre
Underbart skaldat mare!!!


Mina ord:

"Som vattnet bryter igenom,
så flyter ordens härlighet fram"


H/Ann
2010-09-11

  lodjuret/seglare VIP
exactamente
(exakt, in spanish)
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP