Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet är en skola...ständigt nytt, och aldrig blir man färdig..


Bejaka känslor..

Vara " levande "
är att bejaka känslor
vandra genom
sorgens djupaste dal
att sedan klättra upp
till högsta topp
där frihetens vind blåser
allt är livet
smärta glädje tårar skratt
alla kontraster ingår
för att mogna växa blomma
finns inga genvägar..







mare




Fri vers av mare VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-09-17 17:56



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Nej där finns inga genvägar.
2010-09-18

  Larz Gustafsson VIP
"När du nått bergets topp, fortsätt opp" (U Lundell)
2010-09-17

    ej medlem längre
Mycket sanna ord, tycker om den här texten!


"Vara " levande "
är att bejaka känslor

allt är livet

smärta glädje tårar skratt
alla kontraster ingår"


Bokmärker!


/Ann
2010-09-17
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP