Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egen tid i naturen..

När kraven blir för stora
och jag är TRÖTT på människor
tar jag min älskade bil och drar !
Ut i naturen och "avsmakar"
allt som finns runtomkring
för den världen är befriande för min själ
och ofta svår att lämna..
Livet innehåller så många måsten
ibland nästan så man drunknar
så dessa stunder gör att jag kan
simma på ytan ett tag till..








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-05-08 22:08



Bookmark and Share


  Black Bird
När man får för många krav, måste man få en stund för sig själv.
Har hänt mig att många har haft för stora krav ... man vet inte alltid vad man ska göra.

Här beskriv både pressen, stressen och lugnet ...
BRA!
2011-05-09

    ej medlem längre
Det absolut bästa sättet att hämta kraft!
2011-05-09

  Lars Hedlin
Energi på fyllning..bra....
2011-05-09

  Lars E Jönsson
Du är en klok kvinna
2011-05-09

  Osvalds_Dotter VIP
så rätt så rätt,
borde man göra oftare :-)
Kloka ord...
2011-05-09

  Larz Gustafsson VIP
Där kom bekräftelsen.
2011-05-09

  ULJO
Egen tid i naturen, kan det bli bättre?
2011-05-09

  Bibbi VIP
Ljuvligt.
2011-05-08

  Maria T
Så befriande att läsa
2011-05-08

    AA VIP
Härligt att hitta sina oaser i tillvaron. Man måste befria sig från alla måsten.
2011-05-08
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP