Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Speciell..

" Tror Du att Du är
så speciell
då är Alla andra det med "






mare




Fri vers av mare VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-09-11 22:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Visst. Men var och en på sitt eget sätt.
Konformismen kommer, liksom kommunismen, från Satan.
JANTE-lagen likaså.
2010-09-12

  Maiah VIP
Precis så är det, klockren
2010-09-11
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP